Frågestund

Idag hade jag frågestund på Instagram där ni fick ställa vilka frågor ni ville till mig. Här kommer dem tillsammans med svaren.jag har skrivit av frågorna precis som dem är från Instagram.

1. Hej följer din blogg när får vi veta om ditt projekt som du skriver om ibland?

Svar: Hej! Inte riktigt än, men nu är det nära. Jag har bokat möte med min agent (omg jag har en agent!?) redan på onsdag för att diskutera hur vi ska gå tillväga.

2. Bar köper ni alla adams kläder så fina ❤️😍

Svar: Tack snälla! Det är lite olika men dem flesta kläderna kommer från Lindex, Mini Rodini, Åhléns, Lidl, Adidas och H&M.

3. Blir du stressad av bloggen? Du uppdaterar ändå ofta.

Svar: Nej, inte längre. Jag har ett barn nu och prio ligger på honom, i mån om tid så bloggar jag. Jag har blivit rätt snabb på att blogga och har väldigt lätt för att komma på ämnen att blogga om. Det är egentligen bara mina berättelser som tar lång tid att skriva och dem kommer inte ut lika ofta som annat. Förut kunde jag bli riktigt stressad om jag inte bloggade under en dag, men inte längre. Ni är lojala och hittar hit ändå! :)

4. Hur hinner du fixa dig med ett barn???

Svar. Haha guurl, it’s a struggle. Man gör det oftast i omgångar. Något som egentligen skulle ta en timme tar tre timmar, men det är så det är. När H är hemma är han supersnäll och underhåller min mammiga lilla kille så att jag får göra mig iordning ifred.

5. Allt du och din man gör kostar så mycket hur har ni råd? Du behöver inte svara 💞

Svar: Klart jag kan svara på detta! Varken jag eller min man röker/dricker/festar (alla saker som kan kosta mycket) och jag är väldigt flygrädd så vi reser sällan, så vi väljer att lägga våra pengar på restaurangbesök och upplevelser som hjälper oss fortsätta vara glada och lyckliga tillsammans. Jag tror starkt på att man måste hitta på saker för att förhållandet ska överleva. Visserligen kan det gå bra ändå, men man måste komma bort från vardagen och komma bort från alla måsten som man har hemma. Inga rutiner eller regler, bara kärlek och spontanitet. När man sedan kommer hem igen så har man laddat batterierna och får vardagen att funka bättre tillsammans.Det gillar jag, och tycker är värt att lägga pengar på. Sedan så jobbar vi båda också, det gör saken enklare.

6. Myskväll hemma elelr äta ute

Svar: Det beror på, om vi haft mycket att göra väljer jag helt klart myskväll. Men om det var längesen vi vart ut så väljer jag äta ute!

7. Hur länge har du varit gift

Svar: I 5 år och 4 månader. :)

8. Hej gumman har så svårt o komma på va man ska hitta på me sin kille de alltid bio haha

Svar: HEJ ❤️ haha åh, det finns ju massor att hitta på, gå på restaurang, spa, långa promenader i naturen, picnics, bada tillsammans, choklad/ostprovning, laga middag tillsammans, hyra kanot nu under sommaren!?

9. Varför arbetar du inte med event och sånt? Jag hade lätt anlitat dig till att planera kalas, babyshower och liknande

Svar: Jag tycker det är hur kul som helst att både planera och gå på events. Dock så har jag mycket annat på gång nu och det skulle inte gå ihop med allt jag vill göra. Jag får alltid proffshjälp av @Delailah30 när jag har något på gång. Henne kan man skriva till för planering av firanden, hon trollar fram allt du kan tänka dig!

10. Ingen fråga men du är bäst min fina vän ❤️

Svar: Min älskade K, du är! ❤️

Gillar

Kommentarer