Första dagen på förskolan avklarad!

Hallå alla fina!

Idag hade A sin första förskoledag! Min stora kille har börjat på förskola och det känns så overkligt!

Vi var där kl 09:00 imorse och fick en liten rundtur av verksamheten. Det såg väldigt roligt ut med olika avdelningar för barnen. Pedagogerna verkar också väldigt snälla och fina med barnen.

Som många vet så var denna förskola på sista plats av våra val, och vi står fortfarande i kö för att han ska få plats på förstahandsvalet. Jag tänker att vi ger det ett försök här, och hoppas att det inte blir svårt att byta sen. Om han trivs och vi är nöjda får han vara kvar såklart, jaja, vi får se!

Sandrummet var helt klar favoritrummet. Han hällde en hel kopp med sand över håret haha. Ett rejält bad får det bli ikväll.

Jag lämnade också gummistövlar, regnkläder och extra ombyten till honom. I sin lilla hylla.Vid 11:00 fick vi gå hem, lagom med två timmar känner jag. Hemma lagade vi lunch. A fick äta sojakorv med ägg, och jag lagade en vegansk gryta som blev jättegod!När vi var klara lekte han en stund i sitt rum, och sedan nattade jag honom, det tog en evighet tills han somna. Men till slut gjorde han det! Min oskyldiga, snällaste lilla kille. Som jag älskar honom.Oh my god, jag glömde det sötaste ever. Hans första teckning som han målat alldeles själv. Den här tänker jag spara tills han blir stor! Han ska få en box med grejer som vi sparat.


Gillar

Kommentarer