Fixa gravidstilen

För ett tag sedan fick jag en förfrågan om olika gravidoutfits. Jag tycker sådan är hur kul som helst och har alltid haft lätt för att sätta ihop olika outfits så vi kör. Här är meddelandet:Alla underdelar som man har under graviditeten kan man helt klart köpa på H&M, dem har snygga modeller, bra passform och är hur sköna som helst. Mama jeans är helt enkelt life.

Sedan tycker jag att man kan köpa bas t-shirtar därifrån med. Jag köpte i färgerna svart, vit och grå, för jag älskade att framhäva min kula, så jag körde alltid figurnära, tills jag upptäcke att mitt ryggfett levde sitt egna liv och då hade jag långa, vackra cardigans till, över mina basplagg. Det var hur snyggt som helst, jag kände mig som en drottning.

Nedanför kommer fyra olika exempel på outfits som går att ha när man är gravid.Sedan, så är det faktiskt så att allt inte behöver vara gravidplagg. Alla cardigan, koftor osv går att köpa på vanliga butiker. Ibland kan man behöva gå upp en storlek för kulan som är i vägen, och det blir hur bra som helst. Exempel 1.Kavaj från Zara, mama topp och mama jeans från H&M. Trendigt, snyggt och bekvämt för en middag kanske!?

Exempel 2.Något som också är sjukt snyggt är lösa plagg, med markerad midja, för att återigen markera ditt mirakel som du bär på. Matchar med fina blåa mamajeans. Perfekt nyans på dem.

Plaggen kommer från H&M. Jag tänker mig att man kan ha detta som vardaglig look och till jobbet.

Exempel 3.Också en ledig look då jag tyckte det var skönast och smidigast när jag var gravid.

T-shirten är är perfekt slapp och hängselbyxorna kan man antingen klä upp eller ner. Jag hade kört ett par låga skor, hårband i håret och en bulle!

Plaggen finns på H&M

Exempel 4
Till festen, figurnära klänning, gå gärna upp en storlek. Jag hade strlk M/L på mina klänningar när jag var gravid. Piffa till med smycken, solglasögon, sneakers och en snygg svart handväska till och du är i mål.

Också från H&M

I allt det här vill jag understryka att man får klä sig precis hur man vill, det sista gravida behöver är någon som säger till hur man ska klä sig. MEN, om man behöver råd och tips är dessa en superbra början att tänka på och gå efter. Hoppas ni fått tillräckligt med inspo ladies!

Mvh en som hade på sig gravidleggins typ hela graviditeten.

Gillar

Kommentarer