Fish tacos och drama

Igår var vi hemma hos I och S, vi lagade fish tacos som kan vara det godaste att äta just nu. Jag älskar färgglad mat, dessutom som är det out of this world gott, och busenkelt att laga!

Vi var inne på Orienta en sväng innan, har ni varit där!? Älskar mataffärer med annat än det vanliga sortimentet, det här måste ändå vara det bästa! Nortell, anyone?H överlycklig över att han hittade något han brukade äta i Libanon.We always got time for a selfie - A då som inte var ett dugg intresserad.Hemma hos I och S finns massor med smarta babyprodukter, tänk vad mycket nytt det kommer på bara ett år, det är helt otroligt. A fiftwheelade under middagen i en stol som kunde förvandlas till en säng i olika nivåer och rullas omkring i lägenheten. En sådan hade man velat ha när A var mini.
Vet inte hur många fisk tacos som simmade runt i min mage efter detta. M A T K O M A .Efter maten kollade vi på Jada Pinkett Smiths talkshow the table. Jordyn Woods var där och skulle förklara skandalen som ägt rum. Hon ska tydligen haft ihop det med Khloe Khardashians kille Tristan. Jag tänker på hur mycket elaka ord hon fått stå ut med på grund av detta och tycker att det är helt fel, och så sjukt att killen inte påverkas av detta alls. Det där är ett helt annat ämne som vi skulle kunna gå in på men samtidigt så tror jag att det hon sa var a bunch och bs. Så HAN gav dig bara en puss? Girlfriend please. Låt inte min inre Shaniqua gå loss på dig alltså. 😂 Jag är nästan alltid på tjejens sida. Men, känner ingen nåd för kvinnor som är med killar som redan är upptagna. Nog om det.

Idag ska vi till Västerås på As bästis kalas. Det ska bli kul och ni får såklart hänga med på bloggen!

Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Okej jag måste kolla programmet!!!