Femstjärnigt hotell och halvfabrikat

Nu är det snart lördag och dags för oss att resa för första gången med A. Jag har fått så mycket bra tips och jag tror att I got this.

Jag ska ha med massor med olika saker på planet att underhålla honom med, eller ja, om jag inte är för påverkad då. Annars får H göra det.

Något som känns skönt är att vi bokat hotell nu! Det fick bli femstjärnigt med pool och frukost. Allt annat kommer vara så hektiskt med släktträffar och jag tänker att vi kan koppla av och ta det lugnt på hotellet. I alla fall på förmiddagen och på kvällen. Det ser jag fram emot. Och frukosten. Den verkar vara riktigt bra.Jo men där kan man ligga och mysa!?

En annan grej såhär nära inpå är när man rensat kyl och frys och får leva på det som finns kvar haha. Kontrasten från femstjärnigt liksom. Det här har vi nästan alltid hemma och är min go to måltid när jag inte orkar laga mat. Det är SÅ gott.

En fryspaj (västerbottensost & kantarell) som jag strör lite svartpeppar, flingsalt och muskotnöt på, och en tomatsallad som är hur god som helst. Hackar bara i en tomat, har i en burk majs, aromat, citron, persiljakrydda och olivolja. När ni har sådana dagar, testa då min go to måltid, ni kommer inte ångra er!


Gillar

Kommentarer