Fashion Freakshake

Igår svängde vi förbi H&M och testade kläder. Efter det tog vi en fika på deras fik, Pleat. Jag älskar idén om ett lite nyttigare fik. Där kan man äta med gott samvete och det är väldigt trevlig att sitta inne i H&M butiken och fika faktiskt.

Jag och S testade en del och Fashion Freakshaken valde jag ärligt talat bara på grund av namnet. Och wow vad god den var, en milkshake helt i min smak med jordgubb, rabarber, mango och rödbeta. Toppad med kokosmjölksfluff och en min favvo rawboll. Den var så svalkande och fräsch i smaken, I like!Senare på kvällen var jag så himla sugen på att inviga mitt nya porslin och jag slängde ihop en god laxsallad gjord på rester. Jag älskar när man lyckas slänga ihop något som smakar riktigt bra.Jag kommer typ ha en restaurangupplevelse varje gång jag äter på dessa tallrikar, dem är SÅ fina och väldigt lyxiga för att vara ett ”budget” porlin. Dem är mycket tyngre än både Rörstrand och Mateus porslinet tycker jag.

Anywho. Idag ligger jag med världens träningsvärk efter passet med Jill. Jag är helt slut! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. H är nere med A på gården en stund, han verkade så uttråkad här hemma och det börjar bli riktigt svårt att underhålla honom hela tiden. Han vill bara vara ute och leka, känner ni igen er, ni som har barn!?


Gillar

Kommentarer