Farväl amning

Den senaste tiden när A har varit sjuk har det varit svårt för honom att amma. Han har inte kunna suga ordentligt då han varit täppt i flera nätter, under den tiden gjorde jag ersättning till honom. Det verkar dock som att han vänjt sig vid detta för han har börjat släppa tutten redan efter ett par sekunder när jag försöker amma honom. Som att han inte gillar det längre.

Jag tror det här är slutet på en fantastisk tid som jag haft. Även om det varit tufft och jobbigt att amma i vissa perioder så är det en tid som jag alltid kommer uppskatta. Att jag kunde mata mitt barn, det är en mäktig känsla, men nu är det nog dags att säga farväl till amningen.

Dem senaste dagarna har jag känt att jag ändå vill försöka, och blivit lite besviken när han släppt taget. Så jag tror inte jag kommer försöka längre. Vi får se.

Jag tackar mina älskade bröst som gjort ett fantastiskt jobb OCH till min älskade lilla A, det var ett fint samarbete som vi hade. Det tog en liten stund för dig att klura ut hur man skulle äta, men sen gick det! Nu väntar nya spännande äventyr för oss och det ska bli så roligt att se honom växa upp och bli världens bästa lilla människa. Det är han redan men, ni fattar.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229