En helt perfekt lördag

Hallå pusgurkor,

Idag har vi haft en mysig dag hemma hos mamma med arabisk frukost och bebismys. Lilla K är så söt att man bara vill mosa honom. Och hans doft. Det är få saker som slår bebisdoften, man vill bara gosa in sig i den för alltid.

På eftermiddagen kom L hem till oss på besök. Hon hade köpt med sig böcker till lilla A, gissa om han blev glad!? Och jag med, jag älskar böcker som är pedagogiska och lär ut bra saker. Jag ska visa er dem imorgon, riktigt bra var dem! Tack min älskade L. Vänner som på riktigt tycker om ens barn och engagerar sig i dem får man aldrig släppa taget om!

Jag lagade middag till och oss jag känner att jag tjatat sönder systemet med dessa två maträtter nu så dem kommer jag inte laga anytime soon. Det är ju bara så gott haha! Men någon gräns måste jag dra! 😂Alla hjärtas dag närmar sig och jag och H ska laga middag hemma med ett par vänner. Det är första gången vi inte är själva på alla hjärtans dag och det ska bli riktigt skoj. Jag har bestämt mig för att det antingen blir shrimptacos eller fishtacos till middag. Till det ska jag servera heta majskolvar med pecorino ost. Och en god efterrätt på det. Jag ska testa på att göra Ds kända vitchokldpannacotta med limemarinerade blbär. Det ska bli smarrigt.

Här är min inspo!Alltså hur gott!? Tacoställningen har jag hittat på Ikea och några sådana ska jag skaffa. Jag älskar ju allt som har med upplägg att göra, roligare att fånga på bild med, när man har dem sådär fint placerade.Har ni haft en fin helg!?

Kram på er!

Gillar

Kommentarer