En frisk fläkt av medveten närvaro

Hej älsklingar,

I varje inlägg en vecka framöver kommer jag dela en länk till röstningen av GeTillbaka stipendiet i Uppsala. Jag skulle bli så glad om just du ville hjälpa mig gå vidare. Det skulle betyda så mycket för mig! Här kommer länken:

https://getillbaka.se/person/wafa-wafai/

Idag är jag fortfarande sjuk och har jobbat hemifrån med bland annat MovEat. Vi har flyttat fram vissa datum pga situationen med Corona viruset och det är bäst att vara på den säkra sidan. H jobbar också hemifrån idag och runt lunch gick vi ut en sväng och promenerade i solen. Solen! Som jag saknat dig. Tänk vad lite frisk luft och D-vitamin kan göra för en. Att vara ute i naturen är så himla underskattat. Det gör både kropp och själ så bra att komma ut i lugnet, andas en stund och bara vara närvarande just nu. Medveten närvaro är något jag talat om många gånger på bloggen. Det kan vara enkelt att glömma bort sig själv mitt i all stress, men det är viktigt att känna av signaler och göra något när kroppen behöver en paus. Ett enkelt och effektivt tips är en långpromenad! Koppla bort alla tankar, ge dig ut i skogen och låt dig fyllas med alla naturens vackra ljud. Ibland kan det bara vara skönt att sitta en stund i tystnaden och bara take it all in. Det gjorde vi idag, och det kändes så bra.

Vi hittade ett mysigt litet fågeltorn i Lindbacken som H försökte ta sig upp och in i. Gick väl sisådär hehe.Strax kommer personal från Tibrings hit och sätter upp våra gardiner! Yay! Som vi längtat. Jag tänker låsa in mig på rummet och jobba lite till innan det är dags att hämta lillfisen på föris. Det är så himla tomt här utan honom. Tänker ta med mig bröd som vi ska mata ankorna med, det ska bli mysigt. Vi får se om H följer med.Kram på er!

Gillar

Kommentarer