Egentid med HONOM

Hallå finisar,

Idag var jag dödstrött efter jobbet men superpepp på att få träffa mina älsklingar. Jag har saknat A så mycket idag, så efter jobbet skjutsade H oss till Busfabriken, och där lekte vi under tiden H tränade.

Vi hade jättekul och A åkte karusellen för första gången. Brum brum sa han varje gång han ville åka en gång till.Han fick äta middag där men jag var väldigt missnöjd med det han åt. Stenhårda pommes som han verkade gilla ändå och en väldigt liten och alldeles för hård veggoburgare (inehållet var så mosigt och konstigt). Jag tycker man borde få ha med egen mat, speciellt till små barn som man kanske inte vill trycka i så mycket fett och socker i. Jag menar, det enda jag kunde välja till A var antingen veggoburgaren eller pannkakor med sylt och grädde. Men men, han gillade det och det är väl okej ibland.På väg hem handlade vi mat och A hann somna i bilen. Jag trodde verkligen han skulle sova till imorgon men icke sa nicke. Han vaknade och försökte göra nummer två rätt länge men det gick inte. Sista gången han höll på så grät han ihjäl sig när han försökte. Så H beställde hem microlax och idag testade jag det för första gången.

Redan efter några sekunder kunde han göra nummer två och vi hade en nöjd och avslappnad liten pojke efter det. Min lilla älskling. Jag vet hur det känns att inte kunna bajja så att han ska få hjälp med det när det blir stopp är en självklarhet. Jag vet att många är emot microlax men inte jag. Jag vill aldrig se honom ha ont, mitt lilla hjärta.


Nu försöker vi lägga honom igen men han vill bara busa och leka, vad gör ni ikväll?

KRAM.

Gillar

Kommentarer