DIY

Hallå finisar,

Idag har det varit full fart i Alali/Wafai hushållet som vanligt. Vi åt korv till midag och lilla A åt en hel korv med ketchup och rostad lök själv. Jag vart så chockad.Idag fick vi också hem As sommarkläder som jag beställt från Lindex. Jag är så kär i allt jag klickade hem. Det finns inget jag inte älskar med Lindex. Dem har bästa kvalitén, dem finaste printsen och krymper inte i tvätten.Klickade hem två vimplar som ska få hänga i rummet. Jag tyckte det blev fint med bara en också, vi får se!Sist men inte minst så har jag gått och blivit helt besatt av DIY projekt. Så nu har jag bestämt mig. Jag har 5 projekt som ska bli av så fort som möjligt.

Jag ska göra en egen piedestal med gjutrör och annat kul. Såhär.Sen ska jag också göra tre tavlor själv. Två stycken med hjälp av spackel som ska hänga över soffan i vardagsrummet, och en tavla med fogskum som ska hängas över matbordet har jag tänkt.

Sist men inte minst ska jag pimpa en bestå tv bänk och häfta rottingväv på själva dörren så att den får sig ett lyft!

LÄNGTAR!!! Det kommer ge huset ett sådant lyft och dessutom kommer det vara personligt och unikt med egentillverkade grejjer. Håll tummarna för mig! Ska börja köpa in grejer i helgen och ta tag i det varje kväll när lillfisen somnat, så att man får lite arbetsro.

Vi ska också grilla har vi tänkt! Det gäller att passa på när lingonveckan är på besök, annars har jag ju fastat nu när Ramadan är här.

Vad har ni för planer i helgen!?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer