Dinner @AlFalamanki

Hallå finisar,

Idag har vi hängt vid poolen och efter det tog vi en promenad ner till Raouche där vi åt middag med min mamma, min moster och hennes man som också bor i Sverige. Raouche kanske vissa av er hört talas om, det är dem stora klipporna vid vattnet som verkligen symboliserar Libanon. Det är väldigt ”turistigt” att fotas med dem i bakgrunden. Undrar by the way om turistigt är ett riktigt ord!? 😂 Tror inte det.Maten på restaurangen var över förväntan och jag känner typ att jag borde sluta tjata om hur gott allting är här. När det var dags för efterrätterna hade jag världens matkoma så det orkade jag inte ens fota. 🤦🏻‍♀️Nu har vi rullat tillbaka till hotellet, A har precis fått en flaska ersättning och vi ska bara ligga och ta det lugnt resten av kvällen.

Imorgon blir det släktträff och jag är lite nervös inför det. Sista gången jag träffade dem var för sju år sedan. Men det ska bli kul!

Jag träffade dock på en manlig släkting för några dagar sedan och det första han påpekar är min vikt!? Det här är också en grej som jag tycker är märklig här i Libanon, att folk säger fel saker vid fel tidpunkt. Inte för att detta har något med saken att göra men, jag har aldrig känt mig så svensk som jag gör här i Libanon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229