Detta har ni missat

Sååå, previously on WWs life: 😂

Det har varit kaos hemma hos oss, tror jag sovit max 4 timmar sammanlagt på tre nätter. A har blivit sjuk igen, den här förkylningen ger inte med sig. Idag upplever jag att han är bättre. Annar har han vaknat runt två gånger i timmen på natten, sovit på mig och snorat ner hela sängen. Det har verkligen varit kaos. Typ varje natt har han också kissat ner sängen, och att får bort kiss är mission impossible, så tvätthögen har varit ett mindre berg.

Så jag har egentligen bara varit med honom och sett till så att han haft det bra, men igår kände jag att jag höll pp bli galen av allt, framförallt sömnbristen. Då fick jag ett sms från H som hade kommit överens med mamma om att lämna A till henne. Vi var ute och åt på Heart and bones som är en av Melker Anderssons restauranger. Vi åt fyrarätters och lite lyx i vardagen behövdes verkligen. Det blir tufft för relationen med allt omkring, så att få komma ut va välbehövligt.

Det var också mellanösterns morsdag igår. Efter min promenad med A igår kom jag hem till detta.


Bubbies haha, det var så spännande att äta det framför A, han kom och attackerade, och grät när den tog slut. Min craving under graviditeten var ju Bubbies, och jag brukade alltid säga till H att det är bebisen som vill ha det, det var ju sant!

Igår var jag också och hämtade bilder på A i Gränbystaden. Han blev hur gullig som helst på bilderna. Jag köpte en stor bild, nyckelringar och så fick man en liten bild på köpet!Alldeles strax när det är dags för A att sova lunch ska jag gå och hnta paket på kvarnen, nu börjar all pynt komma inför As födelsedag. Jag längtar verkligen. Idag ska vi också få besök av M och jag ska ge mig på tårtskapandet. Jag ska göra alla tårtor själv till hans första födelsedag tänkte jag. Vet inte om det är du t att ge sig på eller inte, men vill kunna skryta med att jag gjorde nästan allt sen när han blir äldre haha. Så att han fattar hur cool hans mamma är! 😂

Jag berättar hur det går under dagen.

P.s Jag vet att ni väntar på den sista delen av min berättelse, men nu är det som sagt fullt upp och jag hoppas att den kommer ut på söndag!

PUSS!

Gillar

Kommentarer