Detaljer

Idag har jag, lillfisen och svärmor varit på Gränbystaden. Jag har köpt en toning till håret och maskara inför min födelsedag. Jag ser så mycket fram emot det!

På tal om något helt annat så funderar jag starkt på om vi ska måla väggen bakom köksön i samma färg som den innan vi sätter dit en fet spegel. Den ska vara riktigt stor, det tror jag kommer lyfta hela köket till en annan nivå.Min lampskärm från Hallbergs har oclså kommit, såhär fin vart den!Passar super till alla detaljer tycker jag. Så nöjd att jag valde en svart skärm ändå. Velade supermycket mellan svart och naturvit.

När lillfisen vaknar ska vi hitta på något kul tillsammans. Tänk att han har sitt allra första sommarlov!? Min stora lilla kille. ❤️


My god! Glömde visa den här finfina bordslampan som jag klickat hem från Lagerhaus. Den har varit out of stock hur länge som helst och nu haf dem äntligen fyllt på så det passade jag på att klicka hem. Den ska antingen få stå i As rum eller i allrummet när vi får dit någon slags tv bänk.


Bilder från Lagerhaus

Gillar

Kommentarer