Det roligaste vi gjort tillsammans

Hallå finisar,

Igår var jag och A på Djungelgymp för första gången! Vilken succé! Det här måste vara det roligaste jag och han gjort tillsammans. Han hade SÅ roligt. Jag fick bokstavligen bära ut en skrikande liten A som ville vara kvar och leka.

Tyvärr fick vi inte fota där inne och det var kanske lika bra. Vi var där i 45 minuter ungefär. A var så duktig och jag var så imponerad över att han förstog allt hon sa. Han var med och deltog i varje lek min lilla älskling och sprang omkring och dansade som en liten galning.

Vi började med en lek, sen blev det hinderbana, dans och fler lekar. En av lekarna tänkte jag att A inte alls skulle förstå men han var så duktig. Den gick ut på att ledaren skulle gömma leksaksbananer runt om i hela salen, och under tiden skulle vi andra blunda. När ledaren var klar fick vi gå runt och leta efter bananerna och han hittade 3 bananer som han gav tillbaka till ledaren och hennes leksaksapa.

På slutet fick alla barn en bok och ett klistermärke som dem fick klistra på. Den här gången fick dem en krokodil.Kursen är 8 tillfällen och när den tar slut kommer jag helt klart anmäla honom igen, dem har massor med olika kurser för två åringar. Nästa kurs blir helt klart en danskurs. Han älskar att dansa den lilla fisungen!

Gah, vilken bra dag det var igår! Jag tänker leva på den känslan idag, och ikväll blir det dejt med H.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer