Dem små grejerna i livet

Hallå finisar,

Idag kom H hem med blommor, bakelser och min favoritglass Bubbies. A avslöjade honom lite lätt när jag ringde och frågade varför dem var sena, då hörde man mini i bakgrunden som ropar - mamma blommor. Och jag ba, - åååh Adam har du sett några blommor idag!? 😂 Han ba mmm. Lilla avslöjaren, han älskar att berätta vad han varit med om och jag fattade ingenting hehe. Jag vart så överraskad, så himl gulligt. Dem fick jag för att jag haft ont och dem ville göra mig glad. Sådana saker, får mig att älska honom ännu mer. Nästa år har vi varit tillsammans i 10 år. Det är helt sjukt. Vi har varit med om så sjukt mycket tillsammans H och jag. Bättre och sämre stunder i livet.Den här sidan av honom får mig i alla fall att älska honom lite till. Det är roligt med överraskningar i vardagen. Speciellt när dem kommer från honom!

Den senaste tiden har inte varit den bästa för oss. Det har varit mycket stress, många måsten och vi har inte haft den bästa kommunikationen och det mina kära läsare är som att bädda för att bli ovänner. Det är som att, man vet vad problemet är men man gör inget åt saken. Nu gör vi i alla fall något åt problemen, och det känns bra. Vi har skaffat en kalender där vi kan skriva in egentid, planera för varandras behov och få ihop vardagen. Jag vill tro att det här äktenskap 2.0. Vad tror ni?

Kram,

W

Gillar

Kommentarer

Linda
,

Hej!

Ett litet tips bara, skriv DOM då du uppenbarligen inte kan skilja på de och dem. Inget illa menat. Det kan vara svårt ibland och svenska kan inte vara allas starka sida...

WafaWafai
WafaWafai,

Förlåt men, orka vara du. 😂 Tack för tipset Linda!


Ha en fin kväll!

nouw.com/wafawafai