Dekorationspumpor

Idag vabbar jag en snorig liten mini. Med dem nya reglera så är jag 100 % säker på att dem hade ringt oss om vi hade skiclat A till förskolan, även fast hans allmäntillstånd inte är påverkat. Men men, jag ser det som egentid med min lilla fisunge! Imorse var vi ute på en höstpromenad och hämtade spel som jag köpt till honom från Köp & Sälj gruppen i Lindbacken. Jag älskar den. Där kan man verkligen fynda. Jag köpte 3 hela och fina spel för hans ålder för 30 kronor. Så bra.

Har också köpt två overaller från Kaxs och PoP för 170 kronor totalt. Hur jäkla bra!? They don't call me superfyndaren for no reason.Till lunch blev det gratinerad chevre ost och ugnsbakade tomater som jag hade över en bulgursallad tillsammans med valnötter och en dressing gjord på balsamvinäger och fikonmarmelad. Så jäkla gott!

Mina fina dekorationspumpor kommer från Ica och är en perfekt liten inredningsdetalj nu. Passa på att köpa hem ett gäng och ställ fram eller ha utanför ytterdörren. Det blir så snyggt!När mini vaknar blir det nog en tripp ut i skogen i hans nya overall. Jag ska ta med fika och sånt som jag vet att han tycker om. Det gäller att passa på nu när vi har en heldag tillsammans!

Gillar

Kommentarer