Därför skaffade jag en agent

Hallå finisar,

Just nu ligger lilla A och sover och jag ska precis hoppa in i duschen. Vi ska åka och besöka Hs vän i deras slott. Okej, jag överdrev nog en aning, men deras gigantiskt vackra hem. Det ska bli skoj.

På tal om något helt annat tänkte jag äntligen avslöja mina stora planer till hösten.

Jag har nog aldrig fått så mycket frågor om varför jag skaffade en agent och jag har ju haft fullt upp med att planera och varit hemlighetsfull. Det är rätt häftigt ändå, att jag har en agent nu!? M är grym på det sätt att han verkligen får saker att hända, det är precis vad jag behöver. Jag har så många idéer och mål och med hans hjälp blir det mycket enklare att nå dem.

Till hösten ska jag börja föreläsa om psykisk ohälsa. Det blir en mycket personlig resa för mig och om jag kan hjälpa bara en person så är ett av målen redan uppnådda. Ämnet behöver det helt klart talas mer om och jag vet att jag kan hjälpa andra med min historia. Vi som mår psykiskt dåligt är så många och ofta lider man i ensamhet.

Därför, kommer jag i höst bjuda in läsare, nära och kära och bekanta till en föreläsning med mig. Det är den enda gången det här året man kan komma helt kostnadsfritt och lyssna på min allra första föreläsning. Jag har såklart en liten agenda med detta. Efter föreläsningen kommer ni få besvara en enkät med frågor på vad ni tyckte om med föreläsningen, vad ni vill höra mer om och hur det kan bli bättre. Efter det kör jag. Jag kommer ta till mig alla tips och råd, finslipa mitt manus om det behövs (det är riktigt bra hörrni) och sedan ska superagenten M work his magic och när vi får in bokningar är jag ett steg närmare mina mål och drömmar. Dem är så många, och jag är så redo för det här!

Är ni lika peppade som jag!? Datum för min första föreläsning släpper jag i augusti och ni kan redan nu skriva upp er på listan!


Gillar

Kommentarer

Jannika
Jannika,
MEN vad glad jag blir att du ska göra detta ! Så viktigt och så intressant också ! All lycka till ❤️ Kram
N
N,
Bra ämne att ta upp!
Kelly
Kelly ,
Du är så grym mitt hjärta 💖💖
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229