Då vart det tomt igen

Jahaop finisar,

Då vart det tomt hemma hos oss igen! J har varit här och hämtat sina grejer idag. Nu återstår det att sälja våra grejer. Jag lägger ut allt imorgon så håll utkik på bloggen.

Jag behöver också skriva ut alla mina inspobilder till dem olika rummen så att J kan ha något att gå efter. Det ska bli så roligt att se det färdiga resultatet.H fick gå ner till förrådet och plocka upp våra lampor, jag får panik när det är mörkt hela tiden. A ville såklart vara med och hjälpa pappa.

Idag orkade jag inte laga mat men var superhungrig när jag kom hem så jag slängde ihop en tonfisksallad men sånt som vi hade hemma. Sallad, tomater, majs, tonfisk, chillimajonnär och crostini som jag smulade över. Det var smarrigt!För ett par dagar sedan though, då blev det lyxmiddag. Smörstekta skogschampinjoner och kantareller på toast toppat med västerbottenost. De ni!Nu blir det fredagsmys med ost och vindruvor och Idol. Plan A var att gå på bio, men filmen vi vill se går inte nu, typiskt! Men men, det här blir bra ändå. Vad gör ni ikväll!?

PUSS

Gillar

Kommentarer