Corona Kaos

Hallå finisar,

Jag har varit förkyld, och lite panikslagen gällande Corona viruset. MEN, jag har tagit mitt ansvar och varit hemma idag. Blir hemma imorgon med och förutom att jag känner mig dålig så är det också min skyldighet. På det så försökte jag ringa 1177 för att be om ett test. Jag kom inte fram. Då ringde jag infektionsavdelningen som sa att dem inte tar test om jag inte varit i Italien eller Iran.

Fast alltså, jag vet inte om vi bara är okunniga men det är klart att jag skulle kunna vara smittad ändå? Jag åker 4 bussar varje dag fullsmockade med människor, som kanske inte ens vetat om själva att dem varit smittade?

Jaja, för mig är det inte hela världen att bli smittad för att jag troligtvis inte kommer dö av det, men man vill ju veta för att kunna agera rätt och inte utsätta andra som är i riskgrupper för något. Jag tar i alla fall eget ansvar nu och stannar hemma så får vi se. Svaret jag fick från sjuksköterskan till slut var att söka till vårdcentralen om jag får lunginflammation. Sjukaste jag hört.

Idag kom Åsa och tog med massor med C vitamin till mig, hur fin är inte hon!? Vi har ätit laxpasta med torsk, räkor och saffran. Det var mumsigt, och måste vara bra för mig som är sjuk! Give me that omega 3.
Gillar

Kommentarer