Checkar ut

Hallå finisar,

Det blev en sen kväll för oss igår! Efter restaurangbesöket passade vi på att kolla på serier på Netflix, något man mer eller mindre kan glömma med en liten två åring hemma. Oftast somnar vi med honom vid nattning för att vi är helt slut efter långa dagar med bus och lek.

Vi har haft det så mysigt under den här vistelsen. Det har varit så skönt att bara koppla bort vardagen ett tag och njuta av fullkomlig lyx. Jag kan starkt rekommendera ett besök hit och förstår verkligen att man reser från hela Sverige för att komma hit. Det måste upplevas. The lamp hotel, we shall meet again.Imorse blev det ännu mer gott med frukostbuffé, även på detta hotell har man delat upp frukosten på tre sittningar för att undvika trängsel. Så himla bra, och skönt om jag får erkänna det själv, det känns mer privat med ett fåtal gäster. Mindre ljud, mer avkoppling och fokus på oss!

Nu checkar vi ut och beger oss mot nästa stopp. havrevreten here we come! Den sista natten på semestern testar vi på Glamping, har ni hört talas om det förut!?Kram.

Gillar

Kommentarer