Busenkelt middagstips!

Hello darlings,

Idag mår jag sådär. Jag har haft så mycket problem med illamående dem senaste veckorna, och nu är det värre än någonsin tycker jag. Blir illamående av exakt allt men främst rörelser, dofter och när jag ska äta. Då är det på en annan nivå. Jag har köpt 100 graviditetstester för att jag trott att jag måste vara gravid, men varje gång är det falskt alarm. På måndag har jag äntligen läkartid, igen för att kolla upp problemet.

På grund av detta fick det bli en snabb middag ikväll. Vi körde på tre olika pizzor med två olika tacobröd och det vlev en riktig hit hemma hos oss.

Det var busenkelt att göra och tog knappt 15 minuter med förberedandet.

Vi började med att göra två olika pizzor på detta bröd.Ena pizza gjorde vi med Sujuk (kryddig turkisk? korv). Den andra hade vi rkor och champinjoner på. Så mumsigt.Den andra pizzan var min favorit! Först hade jag på chevre ost och förkokta rödbetor som vi skjutsade in i ugnen. På spisen hade jag torr rostat pinjenötter som jag hade på. Avslutade med honung och ruccola på. Så himla god! 👏🏼 Det här är en helt perfekt förrätt att bjuda på om man får gäster. Eller tillsammans med soppa. Mums!Justja! Här är brödet som vi gjorde den sista pizzan med.Imorgon firar jag och H sex år som gifta! Det ska vi såklart fira. Min älskade världsbästa man! Som jag älskar honom.

Kram på er och godnatt!


Gillar

Kommentarer