Bunkrar upp

Hallå finisar,

Jag är fortfarande i en lycklig liten bubbla även fast Corona tagit över exakt allt. Tro det eller ej men jag är en av dem som bunkrat upp med mat. Inte för att jag är rädd för själva viruset, men för att hysterin kring sjukdomen har gjort att folk beter sig galet. Man stjäl alcogel, köper upp all pasta på alla matlivsbutiker och om det inte vore nog med det så har folk köpt på sig ett mindre apotek så nästan all febernedsättande medicin är slut.

Don't go nuts, act smart!

Om du precis som jag vill ta det säkra före det osäkra så kan det vara bra att köpa hem lite mer än vanligt på sådant som har lång hållbarhet.

Exempel på sådant som H handlat hem till oss och annat nödvändigt i osäkra tider är:

- Ris
- Pasta
- Quinoa
- Bulgur
- Krossade tomater
- Svarta bönor
- Vita bönor
- Linser, röda och gröna
- Makrill, i tomatsås och i olja
- Tonfisk
- Havregryn
- Schampoo och balsam
- Tandkräm
- Toalettpapper och blöjor
- Tvättmedel och sköljmedel

Det är bra att vara förberedd på vad som helst känner jag. Egentligen borde vi ha skaffat en liten stasch med nödvändigheter för längesen. Så gör många människor utomlands. Vi har väl kanske sett det mest i filmer och aldrig reflekterat över om vi någon gång i Sverige, skulle behöva bunkra upp. Men here we are.

Jag stannar hemma imorgon med då jag inte upplever någon förbättring än och jag har börjat hosta. Jag är inte orolig. Det kommer gå över, det gäller bara att vänta ut detta.

Kram på er från en lycklig och tacksam sjukling ❤️


https://getillbaka.se/person/wafa-wafai/

Gillar

Kommentarer