Brunch @Tablia

Igår kväll dök ett reklaminlägg upp på mitt flöde på Instagram om den nyöppnade restaurangen Tablia. Dem serverar brunch, grill och massor med andra rätter.

Idag och imorgon käkar man brunch för halva priset (ord. pris 79kr), och jag och min lilla familj var där och testade!

Restaurangen ligger nära oss och är ett mysigt ställe för hela familjen skulle jag säga.Temat är orientaliskt och vi åt en arabisk brunch med goda veggoröror som hummus, baba ghanoush, turkisk yoghurt med mynta och mycket mer. Fool (bönröra), falafel pch manaish fanns också med på dem uppdukade borden.Stjärnorna i brunchen var: baba ghanoushen, den smakade riktigt bra, typ som mammas! Falafeln, knaprig och mjuk på insidan med goda smaker precis som det ska vara! Och slutligen manaishen, degen var tunn och det var lite utomlandskänsla på dem, så bra!

Det fanns också massor med frukt, juicer, kaffe och te. Väldigt prisvärt och bra. Imorgon gäller samma erbjudande, brunch för 39 kr, då passa på och sväng förbi. Brunchen serveras mellan 08:00-11:00

Min enda anmärkning är att jag hade föredragit och favabönorna i foolen och hummusen hade varit kokta, det var lite hårt att tugga och dem skulle behöva kokas en stund innan servering.

Kram på er!
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Studiedag på Krusenberg

Wiho!

Vi blev äntligen klara med vårat personalevent på Krusenberg Herrgård. Jag hade riktigt skoj idag, och tar med mig känslan för resten av dagen.Om ni undrar så är svaret ja, det är min mamma under all toapapper, dem förvandlade henne till en mumie!

Gillar

Kommentarer

Våren är här

Hallå finisar,

Just nu sitter jag på en bänk vid Fyrisån och njuter av ljudet av fågelkvittret. Det är lite kyligt men jag är rätt klädd så jag klagar inte. Älskar det, att vara ute när det är kallt och inte frysa. Luften är så frisk och härlig. Jag har varit ute och gått med A i en timme för att få honom att somna. Passade också på att reka fotovänliga ställen. Är lite kär i att fotas framför gamla byggnader och portar. Det blir så himla snyggt.

Gick förbi Vasahuset som är otroligt vackert. Den blåa nyansen är ju magisk.Exempel på fotovänliga byggnader som bakgrund kommer här, älskar liknande bilder. Tagen av S.Jag ska alldeles strax tillbaka hem med lillfisen, idag blir det släktmiddag hemma hos min moster. Jag är helt slut, var vaken halva natten och kollade på den svenska Netflix serien Störst av allt. Den var riktigt bra gjord, och väldigt osvensk tycker jag. Så himla tragisk och värd att se. Om du inte gjort det än, gör det. 


Vackra vårblommor på väg hem.


Gillar

Kommentarer