Bromsbett from hell

Okej hörrni, jag har fått en bromsbett!?

Så himla sjukt alltså, för drygt en vecka sen satt jag ute och kände plötsligt ett hårt stick. Så hårt att jag hoppade till i stolen och skrek rakt ut. Det gjorde sjukt ont men jag kollade just då och där fanns inget. Tänkte först, wait what? Jag kan inte vara galen det måste ha hänt på riktigt. 😂

Två dagar senare hade jag helt glömt bort detta och gick runt med världens illamående, kände mig helt sänkt och trött. Det har jag gjort i flera dagar nu. Det känns som att jag sprungit ett marathorn, jag har sovit i flera timmar under dagen med. Och inatt vaknade jag upp med smärta och ömhet just där jag blev stucken. Då kände jag en tydlig upphöjning som var varm. Omg, det är ju bettet tänkte jag. Tog kort på det då det är på baksidan av mitt lår. Det såg läskigt ut och inte likt något annat bett jag fått förut. Sökte online och hottade såklart den äckliga lilla bromsen. Det kryllar av dem här. Dem ser ut som flugor on steroids. När jag jag läste om biverkningarna föll alla ousseöbitar på plats. Det är ju därför jag känt mig helt utmattad!? Jag är så chockad, aldrig fått något annat bett än myggbett i mitt liv.Är verkligen helt slut, det här förklarar så mycket. Började nästan tro att jag var gravid trots att vi skyddar oss.

Bild lånad från Google på hur ett bett kan se ut, väldigt likt mitt bett måste jag säga.Tydligen så är det bara honorna som bits, det gör dem för att dem behöver näring för att kunna lägga sina ägg. Tänker okej girlfriend jag hade hjälpt dig om du bara hade bett om mitt blod lite snällt istället för att sticka mig med dina små knivtänder eller whatever they are. Tänk att en liten (stor) wannabe geting kan få en att bli såhär sänkt.

Nu behöver jag hålla lite koll på bettet så att det inte utvecklas till en infektion. Jag har haft på is och har på mig klänning just nu för att "lufta" området.

Jag är lite imponerad av mig själv. Haft en bra reaktion på detta bett och med tanke på att jag inte blivit loco så avslutar jag med att säga in your face hälsoångest.

Wafa 1 - Hälsoångest 0,0

Gillar

Kommentarer