Bra dag idag!

Idag har varit en produktiv dag! Jag har varit på förskolan med A, tränat med Jill, varit på Ikea, storhandlat på Willys och rensat kyl och frys hemma! What a day.

På förskolan fick A vara med på sovstunden, ni kan väl bara gissa vilket liv det blev. Han fick ligga näst längst in och jag fick sitta på hans madrass och trösta honom. En liten flicka som sov på madrassen bredvid honom la händerna på öronen och ba: han skriker bara. 😂 Till slut somnade han i alla fall, och resten av dagen har han bara sagt oo-oo, det betyder sova på hans egna lilla språk.Han har också målat, lekt med trolldeg och i hans älskade sandrum.

Efter det tog vi bussen till Gottsunda. Jag lämnade av A hos mamma för att gå och träna hos Jill. Jag är lyckligt lottad som kan få hjälp och avlastning av mamma. Hon är bäst.

Jag och Jill körde ett bra pass efter låång paus från träningen. Det känns rejält i kroppen nu ska ni veta, jag ser inte fram emot träningsvärken imorgon.På Ikea köpte vi påslakan till ett täcke som vi har som vi tänkt är till för bäddsoffan när det behövs. Vi köpte också en lampa till As rum och dem svarta knopparna! H, ni och inredaren som alla röstade på svarta knopparen vann! Jag känner fortfarande att jag hade velat ha rostfritt men men, man kan inte få allt som man vill, det gäller at kompromissa ibland.

Grönsaksbullarna på Ikea är för övrigt LAJF. Vegansk rätt för endast 35 kronor. Det är kind of sick.Jag älskar lampan, den har H valt. Den ser ut som en luftballong, och dem fina detaljerna i trä kommer vara fint ihop med hans hussäng.

Storhandla på Willys hann vi också med. Så himla skönt att ha fyllt på nu inför helgen, så slipper man gå och handla då. Jag älskar att vi har två kylskåp och två frysar hemma hos oss. Med kylskåpen har vi gjort så att vi delat upp frukt, frukost, läsk och dryck i ena kylskåpet, och grönsaker, mat och annat som passar in där i det andra kylskåpet. Så nice!Nu ligger jag och degar i soffan, jag orkar inte gå upp och duscha för att lägga mig. The struggle is real. Men imorgon är det fredag, och vi ska få besök av H som inte sett huset när det blivit klart än, det ska bli kul!

Hoppas ni haft en fin dag,

Kram och godnatt från en tröttis.

Gillar

Kommentarer

Hej
,
När kommer en house tour då? Nyfiken på hur det ser ut där. Hur många rum är det?
WafaWafai
WafaWafai,
Hej! Det kommer så fått in gardinerna, tavlor och växter! vill ju att ni ska få se när det är klart och fint överallt! ❤️
nouw.com/wafawafai
Hej
,
Jaha vad kul. Längtar 🙂