Blivit med grill!

Hallå pussgurkor,

Idag har Å varit hemma hos oss! Vi har ätit våfflor till frukost, åkt och köpt grill, ätit middag och försökt montera ihop grillen. Det blev Napoleon till slut, det kändes som det rätta valet för just oss. Vi vill verkligen kunna kolgrilla ibland.

Grillen har jag inte lyckats montera ihop än, jag har gjort fel på något steg och har kört fast nu. Får väl ge det ett till försök imorgon. HATAR att montera ihop saker. Borde egentligen bara ha bett om den tjänsten hos Bauhaus där dem monterar ihop den åt oss. Fast samtidigt känns det väl saftigt att betala 1500 kr för montering. Då försöker jag hellre själv, även fast jag ångrar mig 100 gånger under processen. Oh well, jag har marinerad kyckling i kylskåpet som jag gärna vill grilla imorgon. Vi får se om det blir av. Håll tummarna för mig. Och om inte det vore tillräckligt så har posten tappat bort mitt gasolbord någonstans mellan Norge och Sverige. Bara den huvudvärken. Fick ringa runt till alla inblandade hela dagen igår. Just what I need in my life just nu.

Nu ska jag tänka på all grillad mat som jag ska äta i resten av mitt liv och försöka somna till det. Happy thoughts. Jag är extra sugen på att grilla pak choi. Don't ask men det känns som att jag är en höggravid kvinna som bara måste ha det. Som när jag fick för mig att det enda jag ville äta var kiwiskal när jag var gravid med A. True story. I ate it, and I loved it. Men jag är inte gravid alltså 😂 så ni inte får för er något haha.

Kram och godnatt!

Gillar

Kommentarer