Bästisens kalas

Hallå alla fina,

Vi blev bara 40 minuter sena till bästisens kalas. Den som känner mig vet att jag HATAR att komma sent, jag är en sådan som är en halvtimme tidig till ett tandläkarbesök. Trafiken var som sagt kaos men jag är glad att vi hann i alla fall. Nu är vi på väg till dagens sista firande. Det har varit full rulle idag!

Grattis älskade lilla Y. Vi älskar dig! ❤️


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Husletande i mörkret

Hallå alla fina!

Idag började jag, H och A dagen med att äta nyårsbrunch hos mamma. Det var fantastiskt gott som vanligt.Efter att hängt hos mamma ett tag åkte H iväg till gymmet och jag åkte ut med inredningsproffset Hayat för att kolla på ett hus som jag och H haft ögonen för. Till våran förvåning stod killen med husets nycklar utanför och gav oss till och med en privat visning. Hur stora är oddsen för att något sådant ska hända?Hayat är verkligen världsbäst på det här med inredning, jag älskar hur hon inrett sin egna lägenhet. Är egentligen inte förvånad, hennes mamma är också bäst på det! Hennes hem är så drömmigt.

Det är så svårt att veta vilket hus som är rätt för en. Vi tittar på flera hus, här är ett av dem. Jag tycker det är rätt häftigt att det typ är ett glashus, vad tycker ni?


Gillar

Kommentarer