Barnfria

Jag är så tacksam för mina tjejer. Så glad över att jag fick bli mamma samtidigt som dem. Älskar allt stöd vi fått från varandra och jag älskar att se utveckligen. Från dem kvinnorna vi var då till dem kvinnorna vi är idag.

Igår kväll hade vi tjejmiddag i samarbete med Formbar Inredning hemma hos oss. Vi dukade upp fint och lagade scampipasta och knäckig äppelpaj. Det var sjukt gott.

Resten av kvällen drack vi vin (Goda Bubblor) spelade spel och skrattade åt livet, och åt mitt öga då. Ni får veta snart. 😂 Känner typ att dem bilderna kommer haunt me forever men jag bjussar på det.

Mitt fina porslin och glasen kommer från Mateus och Iittala. Dem har jag klickat hem från Formbar Inredning. Dem har så mycket fint där och för att inte bli en galen shoppingtant så har jag lagt en gräns på en beställning varje månad haha. Men regler är till för att brytas, don't you think?

Min fina duk som jag fick så många frågor om igår kommer från Ikea. Jag har köpt den i två storlekar, en till borden inomhus och en till borden på baksidan. Jag älskar att äta på ett fint dukat bord, och då är det nästan ett måste med en duk. Så spring och köp den på Ikea, den är billig, snygg och går att tvätta i 60% så any stain will come off.Även Jonathan Adler vasen kommer från Formbar. Just den modellen är min favorit för att storleken är helt perfekt, inte för stor och inte för liten och den har en liten öppning så vad man än ställer i den så blir det snyggt och kompakt. Tips!

Till efterrätt blev det Fridas knäckiga paj från Frida bakar. Även den serverade vi i vackert porslin från Mateus. Kan man ha nog med porslin? Det är frågan.Gå in och kika på www.formbarvastervik.se för att hitta just dina favoriter!

Gillar

Kommentarer