Bakar majsbröd - busenkelt recept

Hallå finisar,

Idag åt jag H och lilla A en supergod middag. Vi grillade kycklingfilé som vi åt med en bulgursallad och majsbröd till det. My god. Majsbröd y'all.. ni som inte testat har missat något i era liv. Det är så sjukt gott! Såhär gjorde jag med allt annat, och länk på majsbrödet kommer under bilderna.Kycklingen marinerade jag imorse med grillolja, soja, senap, citron, grillkrydda, vitlökspulver, paprika krydda och salt och peppar.

Sedan kokade jag en kopp bulgur, stekte broccoliris och blandade i, smakade av med salt och peppar, mynta, olivolja, citron och myntakrydda. Hackade rödlök, delade gula och röda tomater och hade i lite blandsallad. Toppde med färsk persilja och basilika. Älskar örter!!!Recept på världens godaste majsbröd kommer här, jag lovar att det är en out of this world experience. Eller ja i alla fall för oss som älskar mat.

https://www.ica.se/recept/cornbread-688901/#pfset=1

Efter det har vi bara lekt och busat med lilla A. Imorgon blir det jobb som vanligt. Men det är skönt att det är en kort vecka, vi jobbar bara fram till onsdag sen är vi lediga. Vi ska grilla lite till, besöka 4H-gården, och fira Eid! Can't wait!

Gillar

Kommentarer