Baddräktsmode

Godmorgon pussgurkor,

Hemma hos oss har vi precis ätit bananpannkakor, A har hunnit bajja sönder systemet (det enda han gör när tänderna är på väg ut). Vi har duschat honom och nu är han en näjd liten plutt.

Jag ser så mycket fram emot sommaren i år, förra året var det sjukt jobbigt att ha en nyfödd bebis i värmen. Han var så varm hela tiden det var så synd om honom. I år kommer vi kunna bada varje dag med honom. Vi har tänkt köpa sommarkortet på Fyrishov. Så det blir väldigt mycket badhäng i år. A älskar vatten och det blir ett skönt sätt för oss att svalka oss i värmen.

Jag fick inte ha på mig bikini när jag var yngre då min familj är religiösa. Jag kan personligen inte bära shorts och linne när jag badar då jag faktiskt vill att det är sim material på mina badkläder. Jag tror inte ens man får ha vanligt tyg på badhus. Jag ville hitta ett mellanting där jag kände att jag kunde vara nöjd och samtidigt göra mina föräldrar nöjda. Helt nöjda är dem nog inte haha men men.

Baddräkten! Helst en som täcker bikinilinjen då det är mest bekvämt för mig, jag vill inte hålla på och tänka på hur jag sitter/ligger och riskera att för mycket syns. Men om man inte hittar någon som passar en så kan mannenkelt täcka för det området med en snygg scarf runt höfterna.

En bikini kan vara riktigt snyggt, men inget slår en fin baddräkt enligt mig på sommaren. Det är stilrent, elegant och väldigt feminint. Med åren har jag blivit mästare på vart man handlar snygga baddräkter. I år behöver jag köpa nya då jag bara använt min vanliga trötta baddräkt när vi varit på babysim.

Här kommer mina favoriter i år. En av dem svarta ska jag beställa men har inte riktigt bestämt vilken en. Jag funderar på den med halternecksband. Lite Marilyn Monroe känsla över den. Vill bära den med solisar, röda läppar, en scarf runt höfterna och en stor stråhatt.Från Zalando.


Från Bonprix.


Från Zalando.


Gillar

Kommentarer