Bad o Bus

Hallå alla fina,

Kan vi först och främst diskutera vädret!? Det är så härligt med SOL!det är verkligen helt sjukt vad lite sol kan göra för ens själ. Jag känner mig glad och lycklig idag! Det kan också bero på att jag och min lilla älskling spenderat hela förmiddagen tillsammans på Fyrishov. Han älskar att bada den lilla killen. Hans läppar var helt blåa vissa stunder, och när jag frågade om vi skulle gå och värma oss i bastun vägrade han. Han ville bara fortsätta leka. Tills han upptäckte bubbelpoolen, då ville han bara hänga där i slutet. Det händer mycket roligt på Fyrishov under sportlovsveckan. Till exempel så kom Pelle ut vid flera tillfällen och highfiveade A, kramades och målade med andra barn. A målade också en fin liten teckning som egentligen bara bestod av massa streck. Men enligt honom var dem bestämt en katt.När jag kollar på bilden blir jag så chockad övee hur stor han har blivit. Det var längesen vi fotades i den här posen, och då var han ju verkligen bara en liten bebis. Nu är han en liten kille ju. 😭 Kan någon stanna tiden tack!? I mina ögon kommer han alltid vara min lilla bebis, även fast bilder och storleken på kläder säger annat.När vi var klara kom D och plockade upp oss tillsammans med mamma, W och Elias. Jag har sett fram emot besök från dem länge! Hemma hos oss lekte E med A. Jag kunde se på A att han tycke E var cool, och så fort han gick ut från rummet ville A veta vart han skulle.

Efter det blev det käk i Gränbystaden. Tryckte i mig en hel pizza själv, det var mumsigt!Resten av dagen tar vi det lugnt hos mamma. H har möte ikväll och jag känner inte för att vara ensam.

Dagens tips kommer by the way här! Ett Instagram konto med en tjej som tillverkar tuttkrukor och vaser. You heard me. Det är det vackraste jag sett och jag skulle vilja att dem fanns i exakt varje hörn av mitt hem, men även jag fattar att det vore lite weird med bröst exakt överallt. Men kika in där för inspo! Jag ska klicka hem en när jag hittat den rätta, det finns ju så mycket fint så man blir tokig.Betuttadkruka heter kontot, till och med namnet är genialiskt.

Kram på er, hoppas ni haft en fin dag.

Gillar

Kommentarer