Back at it

Hello darling,

Igår tog jag en day off från bloggen. Det behövdes. Det har varit heltiskt med allt firande och sådant som man behöver hinna med. Livet helt enkelt.

Så, vad har ni missat? Vi har haft vänner som hos oss som lämnat presenter till A. Mina vänner är så fina, och dem älskar A så mycket. A är precis som his momma väldigt social och älskar när vi har besök.Vi har också fått ett trädgårdsset i present från pappa. Så sjukt fint och prisvärt. Hittade oclså världens finaste matta på Rusta. Det är så synd att vi inte har plats för den. Om du har det, köp den med en gång!!! Typ det finaste jag sett!Köpte också grytunderlägg i ull därifrån, hur fina!? Dessa kommer jag använda flitigt.

Hmm, vad mer har ni missat. Jo! Vi har beställt den nya grillen. Det fick bli en Broil King Baron 590. Jag lovade mig själv att låta bli men misslyckades. Grillen har hamnat på flera bäst i test listor och jag känner mig väldigt nöjd med valet. Nu ska det blir roligt att köpa tillbehör till. Jag köpte majshållare idag, och är på jalt efter en stor pizzasten. I sommar ska jag grilla pizza, manaish och lahme bajin på grillen. Har som mål att äta alla dagens mål från grillen.Lillfisen A har levt som en kung och älskar fortfarande alla presenter han får från Ramadan kalendern. Igår fick han en liten box med 500 klistermärken som jag köpt för 18 spänn från Normal. Han blev så lycklig och har gått runt och klistrat fast dem på exakt allt. Det är sjukt gulligt. På kvällarna går jag runt och plockar ner dem. Imorse hittade jag ett klistermärke på min pyjamas. Det tyckte han var kul.

Han har också fått handla på loppis, flygplanet köpte H till honom för 5 spänn! Älskar fynd, det måste vara det bästa som finns. Eller ja, om vi ska tänka materiell lycka.

Imorgon ska Hayat firas, det ser jag fram emot!

Ni får såklart hänga med då.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer