Babyshop OUTLET

Hallå pussgurkor,

Inatt låg min ångest på typ 80%, hade svårt att andas och började kolla min puls och svettades som en galning. Jag vet inte varför, men jag tycker det är läskigt att ha ångest på natten, när alla andra sover. Vaknade efter att jag hade somnat, då var klockan runt 5 på morgonen. Värmde lite välling till A och låg sedan och surfade, när jag upptäckte att Babyshops utförsäljning börjar idag, den 25:e! Den hade jag tänkt gå på men hade helt glömt bort att det var idag. Så jag bestämde med min ride or die (en av dem, är så lyckosam) att åka dit. Det är aldrig en bra idé för mig att vara hemma efter ångest, tycker det blir jobbigt då, så jag försöker alltid hitta på något för att komma på bättre humör.

A var så duktig, hade verkligen förväntat mig kaos men han var så snäll.Ser ni kön!? Japp, vi stog i den. Det var SÅ mycket folk. Med all rätt för där inne fanns massor med plagg från olika märken. A hittade hur mycket som helst till lilla M, bland annat ett par Stella Mccartney jeans som hade kostat 800kr, fyndade hon för 100kr.

Även jag fick med en del fint till A.Jeansjackan från Molo är min favorit, den hade kostat 800kr, men jag fick den för 200kr. Det ni!


Jag har precis varit och lämnat A till mamma för att påbörja kalas förberedelserna. Först måste jag förbi Mimmis Salong och fräscha till håret, sedan så! Ni får såklart hänga med på bloggen.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer