Babyrave

Hallå älsklingar,

Idag var vi förbi Tibrings efter jobbet och kikade på lameller, plisségardiner och gardiner till huset. Det fanns så mycket kul att välja bland och vi fick låna med prover så att vi kan kolla på plats. Jag vill SÅ gärna att allt är motorstyrt men det kostar så sjukt mycket. I min hjärna tänker jag att det är en kostnad som man lägger en gång och sedan är det klart. Då har man liksom sitt high tech hem som man kan vara sjukt nöjd över haha. Men men vi får se, jag har lyckats få med H på två motorstyrda i alla fall. I det stora fönstret i köket och sovrumsfönstret. Då är det tre fönster kvar. Jag tänker bara vad nice det skulle vara att ligga i sin säng och styra alla gardiner från telefonen. Japp, jag är en tekniknörd, det kanske ni märker. För mig är det här värsta grejen. 😂Efter det hämtade vi ut sovrumslampan som kommit från Nordic Nest. Jag längtar tills vi får upp den!

Sedan var det dags för babydejt med momsquad. Som jag saknat dem! Det känns som att jag inte träffat någon på evigheter. Så skönt att få träffa tjejerna som är i samma fas som mig i livet. Med barn, jobb och allt annat som vi har för oss. Jag längtar tills vårat hus är klart så att dem kan komma och sova över hos oss! Det ska bli riktigt kul och jag längtar redan till januari!
Som ni ser så blev det ingen lugn stund direkt med fyra små vildingar men så kul var det att få se dem leka tillsammans igen. Jag tycker det hinner hända så mycket mellan varje gång och idag blev jag till exempel imponerad av lilla A som försvarade sig när Y försökte sno gåvagnen från honom. 😂 Han brukar bara gråta och tro att jag ska rädda honom men nu när det är så kort tid lvar tills han börjar förskola så får han faktiskt börja ta för sig lite mer på egen hand. Hejja lillkillen! Mindre glad blev jag när han skulle peta barnen i ögonen, det är hans nya grej, oklart varför han gör så.

Har ni haft en trevlig fredag?

KRAM.

Gillar

Kommentarer