As första gång i det nya huset

Hallå finisar,

Idag tog vi med A till huset för första gången efter att vi tagit in hans grejer i rummet. Jag och H gick in med honom santidigt till rummet och han var helt fascinerad av att se sina saker där. Han ville leka med allt. Bilen, böckerna och allt annat som låg i Ikea påsar och flyttkartongerna.

Hans björnlåda från Bloomingville kom fram idag och jag vart förvånad över hur mycket som faktiskt fick plats i den. Alla hans gosedjur plus några leksaker tryckte vi ner där, och i det lilla ekollonet fick leksakdjur och bilar vara i. Så bra att dem är både fina inredningsdetaljer och förvaringsmöbler.

Att ha sina liv nerpackade i flyttkartonger är väl inte något jag älskar och hela familjen går omkring med outfits som är helt missmatchade dessa dagar, oh well.. 🤷🏻‍♀️


Vi försökte testa ut sänghimmeln som är alldeles för kort för att se hur det skulle se ut. Färgen är helt perfekt och passar in på skogstemat. Ja, jag är besatt av skogstema. Jag tror att jag försöker leva ut mina drömmar jag hade som barn genom A. Det är tur att han älskar att vara ute och djur, annars hade jag inte kunnat berätta om detta haha.

Jag och H satt och diskuterade tidigare, hur nöjda vi är med planeringen och att vi faktiskt försökt komma på smarta lösningar som passar våran livsstil.

Till exempel är vi en social liten familj och kommer ha folk över rätt ofta, därför ska vi bygga en köksö med fyra sittplatser! Idén fick vi från D som har så hemma hos sig. Köket är verkligen allt i ett hem därför satsar vi mycket på det. Vi vill att man ska kunna sitta och umgås samtidigt som man till exempel lagar mat. Vi ska också ha minst sex sittplatser vid matbordet (helst åtta). Matbordet måste vara maffigt och jag har något kul på gång men jag orkar inte jinxa mig själv så ni får vänta tills det är klart innan jag berättar något. Några bakslag har vi stött på men det är ingen idé att lägga energi på det, det som hänt har hänt och det gäller att bara blicka framåt och jobba mot målet. Det här blir sk*tbra! Luckorna ska vi lacka om till en gråbeige färg som jag tror kommer bli hur fin som helst med resten av inredningen.

Vi vill också att vänner och familj känner att dem kan sova över när dem vill därför har vi köpt en bäddsoffa till allrummet på övervåningen, och gjort om ett sovrum till gästrum. Jag ser så mycket emot den här vintern och alla sleepovers vi ska ha här. Bland annat med momsquad och bebisarna, fatta vad kul!?

Nu ska jag hålla tummarna för att A vill sova för jag är helt slut, det känns inte som att jag får någon vila alls. När jag vaknar på morgonen har jag ont i kroppen och känner mig inte alls utvilad. Snart är det farsdag och i veckan tänker jag visa er dem perfekta presenterna till alla världsbästa pappor där ute! Jag vet att A har den bästa pappan och det måste belönas.

Kram på er och godnatt! ❤️

Gillar

Kommentarer

Hej
,
Snyggt. Älskar brunt och andra jordnära färger.
WafaWafai
WafaWafai,