Äntligen blivit med hallmöbler!

Hallå darlings,

Idag har vi satt upp våran nya hatthylla! Hur fint som helst med vitt, det ser cleant ut tycker jag. Nu saknas en spegel mittemot och en matta i jute vid dörren. Eller en färg som är lik den vi har på trappan. Sen är det klart även i hallen. Blir så lycklig när vi får upp något hemma. Då känns det verkligen som att man kommer en bra bit på vägen. Det tog bara sex månader att hitta dem perfekta hallmöblerna för våran hall haha. Men jag är så himla kinkig när det kommer till inredningsval jag måste göra själv. Dem påminner lite om String, don't you think! Men dem hade varit för tunna i hallen tror jag. String hyllor tror jag det blir i köket istället.
Ljusen till Stoff ljusstaken var jag och köpte på Cervera när dem hade 25% på allt.


Har också satt upp en tavla med lite koran på övervåningen. Jag gillar skriften och tycker den blev häftig där. Hade tänkt ha en svart/vit bild där egentligen, men så fick jag den här idén och så blev det ännu bättre tycker jag.

När killarna vaknat från sin nap så ska vi åka och köpa lite grejer hem, får feeling nu när vi börjat sätta upp grejer. Vill sätta upp fler tavlor men också en spegel om vi hittar en! Vill ha en rund utan ram med en diameter på typ 70-80 cm.

Vad gör ni en regnig dag som denna!?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer