Ångestvänner se hit!

https://getillbaka.se/person/wafa-wafai/

Kära ångestvänner,

Jag vet att vi är många därute som oroar oss för Coronaviruset. Speciellt vi som också lider av hälsoångest. Till er vill jag säga, hang in there, this too shall pass. Ni är många som skrivit till mig dem senaste dagarna och uttryckt eran oro. Jag vet exakt hur det känns, vi sitter i samma båt tyvärr. Även fast jag kommit långt med min ångest idag så har jag fortfarande dåliga dagar. När hysterin kring Coronaviruset dök upp hade jag många sådana. Flera dagar i sträck. Det är främmande, nytt och skrämmande, MEN. Det gäller verkligen att påminna sig själv att även fast vi skulle bli smittade så är chansen väldigt liten att vi kommer drabbas av något allvarligt. Det är kraftigare än en vanlig influensa ja, men vårat immunförsvar kommer klara detta. Det som jag tyckt är värre är folks beteenden. Jag menar, om man går runt och hamstrar toalettpapper och pasta så kommer annat också att ta slut om det fortsätter såhär och folk tror att vi inte kommer ha någon mat kvar. Ta. Det. Lugnt. Andas.

Sedan så är vi många som tycker det är jobbigt att Norge och Danmark stängt sina skolor, och vi fortfarande har öppet. Jag tycker det beslutet att ha öppet är puckat. Det är omöjligt att stoppa sprittspridning om inte åtgärder tas. Det här är en storm som vi bör vänta ut hemma för att skydda äldre och alla andra som är i riskgrupper. Om man har möjlighet tycker jag absolut man ska stanna hemma från jobb. Ni andra, var ansvarsfulla. Om ni känner er dåliga, sjukanmäl er. Tvätta händerna ordentligt, och ta inte på näsa, ögon eller mun när ni är ute. Här kommer en länk från 1177 på hur man bör tvätta händerna samt en video. https://www.1177.se/Stockholm/liv--halsa/sunda-vanor/sa-har-tvattar-du-handerna/

Om du lider av en ångestsjukdom och bara vill ventilera, feel free to slide in my DM, eller i kommentarerna, det som känns mest bekvämt för dig är mest bekvämt för mig. Du är inte ensam i din oro. Vi är många som känner som dig, och av erfarenhet så vet jag att det brukar kännas mycket bättre när man får prata med någon!

Kram på er,

To cheer you up så bjussar jag på en bild på världens sötaste lilla kille. A ❤️ Det finns ingen bättre motivation i livet än honom.


Gillar

Kommentarer

Jannika
,
Kloka ord -TACK ❤️
WafaWafai
WafaWafai,
TACK själv fina! ❤️
nouw.com/wafawafai