Ändringar i vardagen

Okej, ska vi tala om det som sker i varje hushåll just nu? Jag menar, jag kan inte vara den enda som vill knock out my husband nu när vi spenderar mycket mer tid tillsammans. Med en liten huligan dessutom. Sägs det inte att folk skiljer sig mest under semestertider, alltså när man spenderar hela dagarna tillsammans? 😂 Förlåt men vi måste få skratta lite åt detta.

Såhär, tro inte att du är den enda som bråkar med din man just nu. Det gör vi alla! Det gäller bara att komma ihåg att dessa förändringar inte gäller för alltid. Vi kommer snart få umgås med andra som vanligt, hänga på restauranger och bjuda på stora middagar. Det kan bli lite mycket när man bara är tillsammans. Speciellt med våran son A som kräver uppmärksamhet varenda vakna sekund. Man ska alltid sitta bredvid honom, leka med honom, prata med honom och ja allt ska barakretsa kring honom. Annars blir han som en person som inte fått i sig Snickers. Alltså not so pleasant.

Jag tror att nyckeln till att bryta en sådan cirkel som typ bara är negativ, är att göra något åt saken! Don't hold grudges, prata ut om det är det som är problemet. Det försöker vi göra. Vi lyckas inte alla gångar men vi försöker. Mitt andra tips är att ta lite frisk luft! Det hjälper. Vi brukar ta ut A och måla med kritor utanför huset, leka i parken eller gå ut i skogen. Man mår bättre av det.

Jag tror att man bara behöver bryta sitt mående. Så gör jag med min ångest. Det går inte att bara fastna i sitt tillstånd. Jag vet att jag tjatar om detta men för att nå förändring måste du aktivt ta beslutet att vilja ändra. Annars kan du bara vara miserable i all evighet, men det låter inte som ett goals life to me.

Det är inte lätt, det är snarare svårt att ingå i ett förhållande. Men det är också vackert, och bandet till ens partner liknar inte något annat, det är som att man ingår i en hemlig klubb där bara få personer får vara med. Typ, you can't sit with us type of mood. Det är jag, H och A. In it for lajjjjf. Men ja, jag hade ju velat vinna en boxningsmatch mot H. Knock his a** out, men sen vill jag fortfarande äta frusna vindruvor och kolla på Breaking Bad tillsammans efteråt. För han är min människa. Min babydaddy. Min bästa vän. Min Houssein. ❤️


Gillar

Kommentarer