Amning, mat och shopping

Halloj!

Hemma hos oss har det varit fullt upp i ett par dagar nu. H har haft möten, A har gått och blivit förkyld och jag är helt slut! Jag har inte lyckats få bort några nattmål på natten och behöver fortf gå upp fyra till sex gånger för att amma honom. Jag har försökt tänka ut varför det är så här. En teori som jag har är att han inte blir mätt? Men jag har också testat välling och han går ändå upp efter max två timmar och vill äta igen. En annan teori är att han kanske känner lukten av mjölk och vaknar automatiskt? Vi samsover och även det vill jag sluta med. Så ja ni förstår. Det är fullt upp.

På det har jag försökt jobba lite med våra samarbeten som vi har på bland annat Instagram. Jag och A samarbetar med olika företag där vi i utbyte mot produkter berättar vad vi tycker om produkterna och delar med oss av våra erfarenheter på Instagram. Jag samarbetar endast med företag som jag vill tipsa andra om och verkligen stolt kan stå bakom! Just nu är våra samarbeten med Herobility, Goboken och Vanimeli. Om ett par veckor gästar jag Herobility bloggen, där jag bland annat visar upp vad A ska ha på sig på nyår, det får ni inte missa!

Vad har ni mer missat.. Jo, jag har köpt en superfin klänning som jag tänkte ha på ett bröllop i februari.


Jag och min svärmor lagade en sista middag tillsammans innan hon reste bort igen. Det var mysigt.

Imorgon öppnar den nya NF 4XD biografen i Uppsala. Jag, H, F och W ska gå och se Aquaman, den verkar riktigt bra och det ska bli spännande att få en annorlunda bioupplevelse. Jag berättar vad jag tyckte för er efteråt!


Gillar

Kommentarer