Alone time

Hallå finisar,

Idag har jag varit på synundersökning, sh*t vad svårt det är att få tider! Och skönt att det är gjort nu.Det blev Specsavers för min del, snabba och proffsiga. Det passar mig superbra!

Nu är jag hos Jill och ska precis träna. Det ska blir så skönt att få lite ensam tid, och att få upp pulsen. Jag har börjat tycka om känslan under och efter träningen. Det trodde jag aldrig skulle hända mig haha. Jag har mer bara tyckt att det är sjukt jobbigt att träna, men inte längre!Jag var också och hämtade As nya overall från postombudet, den är så himla fin. Check på den! Jag bara checkar av saker idag känner jag.

Efter träningen ska jag ner en sväng på stan och köpa gummistövlar till A. Jag tror det blir Kavats fodrade. Det är så mycket som dem behöver nu när det blir kallt, och blött. Regnbyxor har han inte heller för den delen men det tänker jag chilla med i alla fall tills han börjar förskolan. Han har ju regnjackan nu.När jag är klar med det ska jag övningsköra med H, och sedan med E. Dubbellektion blir det. Jag behöver all hjälp jag kan få nu.

Nästa vecka åker jag, brorsan och S till Stockholm för uppkörning. Nu måste det börja hända saker. Efter uppkörningen tänker jag gå in och boka teorin, och bara plugga plugga plugga tills dets är dags. Ge mig körkort nu!

Gillar

Kommentarer