Almost there!

Inlägget är ett samarbete med Care By N

Hallå finisar,

Idag var jag hos CarebyN på laserbehandling. Det gick så bra så. Jag ser verkligen fram emot mina besök hos N. Det är så himla skönt att komma ett steg närmare ett hårfritt liv. Jag sparar redan sjukt mycket tid genom att inte raka mig lika ofta. Nu rakar jag mig så sällan som en gång varannan vecka ungefär. Det växer glest och inte lika mycket, och då har jag bara gjort tre behandlingar. Jag är också mycket ljusare under armarna bland annat. Det är ingen mörk skugga efter hårsäckar som det brukar vara när man rakar sig. Så nice, och fräscht!
Har du några frågor till mig eller N gällande laserbehandlingarna så går det bra att ställa dem genom att lämna en kommentar! Vi svarar gärna på frågor om ni har några funderingar. Hon är utbildad, proffsig och har alla svar för att lugna er och jag kan svara på sådant som hur det känns, hur jag upplever mina resultat osv, så hit us!

Det känns skönt att äntligen vara igång efter att ha gjort några enstaka behandlingar förut med andra märken. Diode laser är något jag kan rekommendera till alla, det är effektivt och bra! Jag hade bara hört goda saker om just diode laser och blev jätteglad när det visade sig att N jobbade med just det.

Glöm inte att följa henne på IG: @carebynuppsala

Nu blir det mys med min lilla mini. Ikväll är det styrelsemöte hemma hos oss så jag ska fixa lite gofika till H och dem andra i styrelsen. Jag och lilla A ska nog gå ut i skogen och kolla på insekter under tiden, det brukar han tycka om. Så himla nyfiken på allt, jag älskar det!

Vi hörs snart igen,

W


Gillar

Kommentarer