Allt ni missat och lite till

Hallå finisar,

Det blev en lite längre paus än jag trodde hehe. Det har hänt mycket, A har varit en liten galning, jag och H har varit ovänner och det har varit så mycket på jobbet. Så ja, LIVET hörrni. Ibland blir det lite väl mycket och då får jag inte lika mycket tid/lust över till att blogga!

Men nu när det är helg och det känns bättre så är jag tillbaka! Jag får det att låta som att jag inte bloggat på ett halvår kom jag på, men det har bara gått tre dagar haha. För mig är det jättelång tid. Tror det som varit max för mig är två dagar! Jaja, nog om det.

Igår kväll var jag tillsammans med Dream Team som vi kallas ute och åt på Un Poco. I dare you, to find better food in Stockholm. På riktigt alltså. Det är överlägset bättre än någon annan restaurang jag ätit på i Sverige. Det finns så mycket gott att välja bland och varje rätt är så så bra.Vi beställde sex olika förrätter, huvudrätter OCH fried oreos till efterrätt. Hamnade i världens matkoma efteråt och somnade i bilen på väg hem. 😂 Vaknar idag och undrar varför jag inte är där igen just nu.

Igår och förrigår hade lilla A planeringsdagar på föris och han har fått vara hemma med oss. Jag och H delade på dagarna. I torsdags var han med mig och då kom våra grannar hit på lunch och lek. Och igår var han med H. Notice that vi var tio barn och vuxna som lekte och jag plockade undan sen så att det blev fint igen, men igår, efter H och As lekstund på rummet ser det ut som en bombnedslag med sand på mattan och leksaker överallt. Jag tänkte först låtsas att stöket inte existerar, men sen tog jag en bild på stöket, och nu är det liksom här, i mitt fejs.Nej. Jag tänker fortsätta låtsas att det inte finns. I am too tired to clean today. Hur kan man bli så seg av att vara uppe till 12 på natten!? Jag orkade vara vaken hela nätter förut!? Nu är jag helt slut om dagarna, det är inte det lättaste att kliva upp kl 6 på morgonen varje dag.

A har sovit hos mamma och när H vaknat ska vi åka och hämta honom! Jag funderar på om vi ska sätta upp en hylla innan. Då får man ju göra det ifred i alla fall hehe.

Vi tar små steg i rätt riktning i huset i alla fall. Efter att ha satt upp String hyllan i hallen så kommer det vara helt klart! Dekorationer ska få pryda hyllan och sen är vi i mål! Som jag väntat på detta!Färgerna på övervåningen. 😍 Snart kommer även vägglampan från Ellos som kommer göra succé ovanför soffan i allrummet!

Vad gör ni för kul idag finisar!?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer