Alla hjärtans dag middag

Hej alla fina!

Igår somnade A kl 18 och missade typ hela middagen. Dock vaknade han kl 22:00 tog över hela showen.

Mina majskolvar och mina sugar snaps magically dissappeared igår. Jag letade och letade men hittade inte dem, så förrätterna fick vi skippa.

Vi lagade fish tacos och en nachoplåt med massor med gott! Jag inspireras ständigt av restauranger när jag lagar mat själv. Igår var det flera som frågade vilken restaurang jag var på när jag la ut video på maten. Gissa om jag blev glad!? Vilken komplimang!Den fina buketten från The Garden fick också vara med. Så himla mysigt och fräscht med färska blommor.

Till efterrätt blev det vaniljglass med jordgubbar och havreflarn. Det tipset har jag fått från S. Enkelt och gott!S hade med sig en jättesöt hjärtformad växt som kom i en kruka som var som en burk. Så häftig var den. Nu måste jag bara hitta ett ställe som alla nya växter ska få stå på!

Efter middagen låg vi alla med matkoma så det fick bli en film! The first purge kollade vi på, den var helt okej. Jag gillade tvåan mest.

Vi släckte ner belysningen, tände massor med ljus och jäste som vi skulle haha. Tills lilla A vaknade. Då blev det full fart. Han ville dansa, busa, springa omkring och fejskskratta, det är hans nya grej.
På tal om kärlekens dag så är jag sjukt imponerad av min lillebrorsas skills. Han överraskade fina M med detta, hur söt!? Tårtan från Günterska såg ju så sjukt god ut. Och evighetsboxen med rosorna!? Den kommer från The Garden såklart.

Idag blir det bus med min lilla älskling, L och barnen på Busfabriken. Det förtjänar han för att ha varit så duktig.PUSS!

Gillar

Kommentarer