Alla Hjärtans Dag

Inlägget är ett samarbete med The Garden

Hej älsklingar!

Idag är det kärlekens dag och jag är lycklig! Jag har precis hämtat Hs blommor från The Garden som är den bästa blomsterbutiken i Uppsala by far. A är ett riktigt superproffs och fixade en riktigt fin bukett till min älskling. TACK!

Dem har öppet till 20:00 ikväll vilket är sjukt bra för er som jobbar sent eller är ute i sista sekunden.

Butiken fullkomligt skriker kärlek och jag är en sucker för alla som går all in på dessa speciella dagar!

Jag har pratat om detta förut, hur viktigt det är att visa uppskattning till sin partner. H är betydligt mycket duktigare än mig på att köpa blommor, men det måste det bli ändring på! Jag vill också komma med blommor till min älskling every now and then. Vem är det som har bestämt att det bara är män som ger blommor!? Har din kille fått blommor av dig någon gång!? If not så vet du vart du ska vända dig!Bilden på honom med sin bukett kan vara det roligaste jag sett idag. Jag ba, hallå kan inte jag få ta en bild på dig med din fina bukett? Han ba okej vänta, jag ska visa hur chockad jag vart när du kom med den. 😂

Buketten ska få stå med på matbordet ikväll, den är så himla fin. Jag visar er fler bilder ikväll.

Nu ska vi handla inför våran middag ikväll, efter det åker vi och hämtar våran lilla busunge! Som vi saknat honom, han var så söt imorse när vi lämnade honom. Han blir nog chockad när vi lämnar/hämtar båda två. Det ska bli så kul att se hans reaktion när vi kommer sen.

Ni får hänga med ikväll som vanligt!

Kram på er och glad Alla hjärtans dag! ❤️

Gillar

Kommentarer