ADAMXMATTHEO

Hallå alla fina!

Har ni varit ute i stormen idag? Det har jag, kom hem som en snögubbe, jag tackade gud för att A samarbetade med mig och var lugn i vagnen.

Idag var vi bjudna på lunch hos S. Jag har aldrig varit hemma hos henne, det var mysigt. A fick leka lite med M, det är första gången han hänger med en hund som faktiskt leker med honom. Andra hundar A träffat går liksom bara förbi honom och tycker inte det är så kul med bebisar. Dock så försökte A dra i hans svans som var mindre kul. När era barn gör saker dem inte får, hur säger ni till dem? Jag höjer rösten och säger DIDDI. Tar upp fingret samtidigt och försöker se arg ut på honom. Mest skrattar han, men ibland blir han chockad och lägger av.M var nyklippt och hade en liten rosett i håret. Hur gullig är inte hans lilla manbun!? Eller, dogbun kanske det heter.Bråka lite över leksaker skulle dem också göra såklart. Små pluttisarna.

Just nu ligger jag och myser med A sovandes på min arm. Älskar att dofta på honom när han sover. Man kan verkligen göra vad man vill med honom när han sover. Jag klipper hans naglar, gosar och pussar ihjäl honom när han sover. Annars protesterar han ju när han är vaken. Han är en sådan karaktär, Adam.

Vid 5 ska jag iväg på lite me time. Tänker köpa en stor chailatte från EH och gå och simma lite på Actic. Ångesten har gjort mina muskler så stela och jag hoppas att simmandet + en liten stund i bastun efteråt ska göra susen.

Gillar

Kommentarer