Adams sovrum

Hallå pussgurkor,

Idag har jag varit på möte med Anders Land. Honom har jag skrivit om några gånger på bloggen. Jag kan inte berätta jättemycket än, men det är i alla fall något jätteviktigt och bra på gång!

Efter det var jag och köpte en korg på Hemtex till As rum. Dem har 30% rabatt på alla korgar och jag köpte med mig en söt liten korg som jag tänkt ställa bredvid en annan lite större, från Bloomingville.Hur gullig!? Den passar ju perfekt till skogstemat. Här kommer den andra korgen som jag tänkt ställa bredvid.Den är mycket större och jag älskar att det är lock på korgarna. Jag tycker det ser rörigt ut när leksakerna syns. Jag älskar den! Visst är den fin!?

Sänghimmeln är beställd, det fick bli denna från Ellos. Färgen är så härlig.Lampa har jag inte bestämt än. Jag gillar den här kaninlampan från By On, gillar ni den!?En liten bokhylla måste han också få, med roliga böcker som han tycker om. Han älskar djur, jag hittade dessa på Ikea.Hans sängkläder kommer jag troligtvis klicka hem från H&M home. Jag har tre som är mina favoriter. Kan vara smart att klicka hem två så att man har ett annat set att använda när det ena tvättas!?Taklampa och matta har vi fortfarande inte hittat, men det kommer. Jag tror jag behöver se detta på plats först för att kunna bestämma resten.

Nu ska jag åka hem till min lilla älskling och mysa med honom.

KRAM!

Gillar

Kommentarer