Adams kalas part I

Hallå alla fina!

Jag vill först och främst tacka alla för dom fina orden om kalaset! Ni är så himla många som ställt frågor om hoppborgen, dekorationer och alla bakverk så jag tänkte att jag skulle ta och samla all information här! Jag har också gjort en ny höjdpunkt på Instagram och sparat ner alla bilder och videos där så att ni som missade har tillgång till dom med.

Jahaja, hur får man då till det perfekta kalaset!? Jag listar tre viktiga punkter nedanför:

1. Ha en budget för hur mycket hela kalaset ska kosta. Detta underlättar med inköp och annat som man tänkt för hur det ska se ut. Adam önskade sig ett Spiderman party så det fick bli just det, blandade med fler superhjältar som jag vet att han tycker om.

2. Var ute i god tid - för att slippa bli stressad och för att du ska kunna tänka ut en plan B om något inte blir som du tänkt. Jag skrev ut mycket från Pinterest innan kalaset och tyckte att det gjorde väldigt mycket med till exempel caketoppers!

3. Googla! Google är typ min bästa vän, det var så jag hittade hittade den fantastiska hoppborgen som gjorde succé! Det var lätt kalasets höjdpunkt. Jag har nog aldrig sett min lilla Adam så chockad! Han älskade den! Det gjorde gästerna också! Den modellen och många fler hittar ni hos http://www.hyrhoppborguppsala.se

Man får med allt man behöver och det var förvånansvärt väldigt enkelt att blåsa upp den, det gick på mindre än fem minuter, så smidigt.

Den goda tårtan beställde jag från Kockbyrån och det var helt underbart god, väldigt cool var den!

Cake popsen beställde vi från Brantings Bageri och cupcakesen kom från Ica Kvantum Gränby. Alla cake toppers skrev jag ut från Pinterest och tejpade fast på gamla glasspinnar. Sist men inte minst klickade jag hem kalasprylar som presentpåsar, bubblor, masker och medaljer från Kalaskungen.

Kalas nummer två ska vi ha den 24:e april och hoppborgen känns som ett måste då med, vi kör en repris helt enkelt! Det blir andra bakverk, dom och allt annat får ni se på min Instagram som vanligt!

Om ni har några fler frågor så svarar jag gärna på dom!

Kram så länge.

W


Gillar

Kommentarer