2,5 års kontroll

Hallå finisar,

Idag har jag haft typ den bästa dagen på länge. Imorse hade mini 2 1/2 års kontroll på BVC och det kunde inte gått bättre. Jag visste att han var smart men jag blev så himla imponerad över hur han nailade varje fråga, han pratade med henne och svarade på allt. Det var det sötaste jag varit med om och det enda H och jag pratat om idag var hur gullig och duktig han var. Jag önskar vi hade filmat.

Efter jobbet ville vi belöna honom så det fick bli en tripp till Busfabriken. Gissa om han blev glad när jag berättade för honom på förskolan? H ville äta hemma först men A insisterade på att jag och han skulle vänta i bilen så där fick vi sitta tills H ätit klart. Efter en massa bus och lek somnade lilla älsklingen i bilen. Puh!

Alhamdulillah för allt. Jag är så tacksam för livet och för den här dagen. Nu har vi tänt alla ljus och brasan och ska bara mysa med lite Disney+. Vi ska titta på Maleficent, vi har båda sett den innan men den är ju riktigt bra. Jag älskar alla effekter i filmerna och Angelina Jolie är helt magisk i den rollen.Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Shabnam
,

Ni är bäst ♡