2019 - Det bästa året i mitt liv!

Hallå pussgurkor,

Jag har precis samlat ihop alla höjdpunkter från detta år och insett att shit, det här har varit det bästa året i mitt liv! Helt sjukt. A har utvecklats så mycket, vi har sålt och köpt ett nytt hem, jag hade premiär för min föreläsning, jag och H har varit på massor med bra dejter och ätit god mat!

Jag har så mycket att säga om det här året egentligen. Vilken utveckling vi haft och hur bra det varit. Det har också varit dåligt, men inte alls så farligt. Vi är friska, tacksamma och glada. Alhamdulillah för ALLT. Jag är så tacksam för exakt alla människor och allt det fina jag har i mitt liv.

Nästa år hoppas jag blir minst lika bra. Jag ska försöka lyssna mer på min kropp, ta pauser när det behövs och vara noggrann med att leva i nuet. Jag ska satsa på att skaffa körkortet, boka in massor me föreläsningar och bara ge järnet ett tag. det går att få allt, i alla fall i mitt huvud. Jag måste bara lära mig att balansera bättre när det är mycket som händer. Fokusera på rätt saker, och lägga sin tid på det viktiga som är min älskade världsbästa familj, och karriären. Det kommer vara mitt fokus nästa år. Jag har stora planer för mig själv och det gäller bara att se slutmålet i sikte hela tiden. Det är min drivkraft. att jobba hårt nu för att slippa göra det sen!

Så, är ni redo för att säga farväl till 2019, och blicka framåt!?

Vi började med att fira in det nya året med familjen.Orientaliska frukostar on fleek!Jag och H blev bjudna på det roligaste bröllopet jag någonsin varit på. Det var magiskt. Tusen tack J och A.Vi letade efter hus som galningar, ett tag var det visning varje vecka för oss.Jag gick bananas och blennen galen porslintant. Köpte in så mycket porslin hem till oss. Hela tre olika slags porslin blev det. En ny hobby som jag utvecklade! 😱Hade ett fint samarbete med The Garden blomsterbutik!

Varje måndag var jag och A på babyrytmik som han älskade.Babysquad hängde som vanligt, små älsklingarna!I samarbete med Krusenberg Herrgård hade jag och H en fantastisk hotellvistelse. Isvak för första gången - CHECK! Och respekt till oss, det var iiiskallt!Vi blev bjudna på invigningen av den nya H&M butiken som var on fleek. Deras café it's Pleat är ALLT.Jag och min lilla fisunge fotades en del ihop.Babyshower för S som vi vännerna anordnade tillsammans. Riktigt kul var det, att så många olika personer kunde styra ihop något såhär bra och kul! Anything for S och T.Lilla, älskade A. Mashallah.Babyevent för Lindex!Varje vecka var vi också på babysim med A. En perfekt familjeaktivitet som jag rekommenderar till alla!Även daddy on fleek H och A fotades tillsammans.En av många bästisar fyllde 1 år!Bus och lek med nära och kära.Frukost, brunch, lunch och fika var det gott om i år, det kan mina bilringar intyga om! 🕺🏻Internationella kvinnodagen firades med dessa powerbabes. Tjejerna som har allt. Som jag saknar er!Jag skrev Tales from the hood som blev en succé på bloggen, så kul!Fotade den här pinglan! 😍Kickis B-day. Min present var epic, don't you think?Lilla A fotades och vi fick världens finaste bilder.Bästis B-day 😍Mina favoritkillar i hela världen.Lilla älsklingsT föddes. ❤️Fotade våra outfits och vardagar flitigt, så kul nu i efterhand när man summerar året.Mitt älskade lilla hjärta fyllde 1 år. En fantastisk dag fylld med kärleK, mys, god mat och presenter till lilla A.


Eid firande med släkten!Den här pinglan tog studenten! Så stolt!Jag och H spenderade ett dygn i Stockholm. Ett besök på min favorit restaurang Un poco, följt av en drömmig brunch på Berns!Sista medlemmen av babysquad fyllde 1!Även S fyllde år! Här med lilla T och världens bästa I.


Lilla A working it, här i samarbete med Herobility.Jag investerade i mig med träningen hos världens bästa PT Jill Sköldinger och tog mig i kragen och skaffade en agent, woop woop!Vi firade midsommar och blev bjudna på grill hemma hos A och M!Isabelles B-day!Skoj med lillbusisen.Jossras B-day.Min birthdayweekend. Den roligaste födelsedagen ever som jag delade upp i tre dagar! Så tacksam för dessa tjejer. ❤️Helt slut efter en galen helg, I call for, SPA!Dagen efter var det dags för våran första semester tillsammans som familj. Där träffade vi släkt, vänner och lilla A fick bada i havet för första gången!Hemma i Sverige blev det Eid firande med syskonen!Jag och H var på massor med MovEat events som btw är det roligaste man kan hitta på med någon.Peymans B-day!Vi sålde våran lägenhet! Helt sjukt och overkligt fortfarande. Vilken pärla vi hade.Jag höll i min första föreläsning! Magisk känsla att fylla lokalen och responsen var bättre än jag någonsin kunnat önska mig. Här i samarbete med Arenahotellet. Min kamp mot ångest går att boka från och med januari!Planerade inför framtiden med Simon och Lotta som är grundarna för MovEat. Mer om detta får ni veta om i februari! Det är något riktigt bra ska ni veta!Fasters lilla älskling fyllde år.Vi köpte vårat DRÖMHEM, and so renovations begin. 🤷🏻‍♀️Jag gästade P4 och snackade Ramadan. Tyckte det gick väldigt bra och förhoppningsvis krossade jag fördomar som kan finnas om Islam och våran heliga månad.Shabbies B-day. Jag gick dit tillsammans med finaste Evelin som FYI är Uppsalas bästa fotograf.Min lilla älskling M föddes och tog mitt hjärta med storm. Mötet mellan honom och A var bland det finaste jag sett. Minus att han förstörde hans babysitter då.Mattis B-day. Kanske den mest otippade gruppen tillsammans, men åh så trevligt det var. Ser fram emot att lära känna dessa trevliga tjejer some more.Höstmys med min lilla älskling!Evelin tog sjukt fina bilder på mig. Love her camera, love her talent, LOVE HER! Boka henne!Dalilas B-day!Fyllde min mage med ännu mer gott!Vi flyttade in till min mamma under tiden folk jobbade i huset. Och ända sedan november har i princip allt handlat om inredning.


Gillar

Kommentarer